TACK


Är egentligen för stressad för att posta ett inlägg just nu men jag bryr mig inte. Nu är det alltså officiellt att jag vann Stylisterna, vilket känns kul och skönt. Att det var jag och Carro som var i final var det många som sa till mig från första början, och vad glad jag är över att det blev så! Tiden tillsammans med Caroline (och alla andra deltagare) var så himla rolig och hon är grym.

Anledningen till att jag sökte till Stylisterna från första början var ett karriärsdrag, jag har jobbat med kläder i flera år och ville get out there och inspirera människor över hela Sverige och påverka modesverige genom mitt lilla strå till stacken. Och vad är bättre än en realityserie? Verkar som att alla som nånsin varit med i en sådan börjar blogga på stureplan.se och får sina åsikter hörda. All pr är bra pr. Nu är det kanske inte exakt så jag vill gå tillväga, har fått en del erbjudanden om bloggen t ex men måste tänka noga på vad jag vill göra för min kärriärs skull. Det är nu jag har min chans och det är mode jag vill jobba med och inte vara känd för extrema åsikter på en blogg.

Jag kommer börja min praktik på Sofis Mode redan nu på måndag och precis som många av er sagt kanske jag inte är den typiska Sofis Mode-killen, men vad spelar det för roll? Är jag grym där visar det ju bara att jag kan jobba överallt. All erfarenhet är bra erfarenhet och alla tidningar har sin nisch, det är väl bättre att vara mångsidig än enkelspårig? Praktiken kommer vara sjukt givande och jag längtar efter att få jobba med dessa människor! Dom tar aldrig in praktikanter så det är en ära att få jobba där.

Jag hoppas verkligen att vinsten kommer öppna dörrar för mig så jag får jobba med det jag brinner för. Det var en liten hint till alla er arbetsgivare där ute. En praktik går att avsluta om ett riktigt jobb dyker upp.
Men just nu fortsätter bloggen som vanligt och i morgon jobbar jag min sista dag som assisterande butikschef på beyond retro, vilket känns sådär då jag älskar mitt jobb. Men ibland måste man offra något för att komma framåt.

Nu känner jag att jag bara skrivit vad som kommit upp i tankarna och att ingenting hänger ihop..

Tusen tack alla ni som hejat och peppat och följt mig under denna tiden. Ni är så sjukt grymma! Det må vara slutet på Stylisterna men detta är bara början!


JAG VANN!

Har gått med hemligheten i flera månader och nu är det äntligen out there. Jag är vinnaren av Stylisterna!
Jag önskar verkligen att jag haft tid att kommentera detta nu på morgonen men jag måste springa iväg. Ett uttlåtande kommer senare idag. Tack!

STYLISTERNA S01E20




Sista avsnittet. Finalen.



GÅRDAGENS




Tröja - Red collar project
Skjorta - H&M
Byxor - Beyond Retro
Skor - Dr Martens
Jacka - Beyond Retro

I morgon sänds finalen av Stylisterna. Är ni nyfikna?


BLACK ACCESSORIES 7





Keps - Y-3
Plånbok - Maison Martin Margiela
Skor - Marsèll
Armband - Rick Owens
Solglasögon - Phosphorenscence x No age
Sandaler - Maison Martin Margiela



FIFTH AVENUE SHOE REPAIR





RED COLLAR PROJECT





Fick denna tröja av en vän som arkiverade kläder på ett presskontor tidigare i veckan. Fastän jag inte är en sweatshirt-kille gjorde hon helt rätt i att plocka denna åt mig, jag gillar den verkligen. Ledigt men ändå designat. Ni får se den på senare idag.



GONATT




Helt slutkörd, kolsvart och dålig webcam. God natt!


PICS


Här får ni några bilder från plåtningen med Frida Fahrman i Paris. Vad tycker ni? Tycker ni att dom platsar i Sofis Mode? Jag skötte både stylingen och kameran.




5 FAVORITER


Eftersom det är jag som skriver bestämmer jag också att man inte behöver ha EN favorit utan man får ha flera favoriter. Allt är relativt, allt förändras och inget skrivs i sten.

Favoritmat: Jag äter alltid tacos med mina vänner, det måste vara Sveriges underskattade nationalrätt. Annars gillar jag en stor afrikansk gryta med chunky bitar kött/rotfrukter och massa vitlök som kokat under en hel dag typ. Kött ät något jag tycker är jättegott, kan bero på att jag varit vegetarian i 7 år av mitt liv och tycker att kött är lite exotiskt.

Favoritskådis: Om djur och natur räknades som skådisar skulle jag svara det, dokumentärer om djurlivet och jorden tycker jag är så sjukt häftigt och intressant. 

Favoritdesigner: Rick Owens, Raf Simons, Fifth avenue shoe repair mfl.

Favoritfärg: Svart. Fast grönt är skönt.

Favoritserie: True blood, The walking dead, Will & Grace, Christine, Glee, Family guy, Sex and the city, Project runway mfl.






COME FLY WITH ME




Jag älskar viss brittisk humor och har nu upptäckt Little Britain-skaparnas nya serie Come fly with me. Det är ungefär samma sak som Little Britain förutom att denna serie utspelar sig på en flygplats och driver med klassiska realityprogram om flygplatser/flygbolag. Kolla in om ni gillar Matt Lucas och David Williams.



PROMENAD


Jag och Gustav tog en promenad tidigare idag.





BLACK ACCESSORIES 6



Sandaler - Marsèll
Ring - Eddie Borgo
Fluga - Dsquared2
Hatt - Henrik Vibskov
Plånbok - Comme des garcons 
Väska - Rick Owens


MIRROR




Hej alla läsare! Jag har aldrig haft en spegel-bild förut så låt denna passera. Nu ska jag kila ner på stan och se om jag hittar något fint.



STYLISTERNA S01E19




Plåtning och streetstyle i Paris, det var kul, men kallt. Men så är det på plåtningar ibland, och därför tänker jag inte ta åt mig något när Frida säger att hon fryser. Så är det att vara modell och man kan be om att få ta 5 min till att värma sig. Men hur skönt var det inte att få komma tillbaka till Stockholm och hotell Diplomat efter resan! Vi var helt slut efter ingen sömn och massa väntan i Frankfurt.

Nu är det ju bara tre dagar kvar sen får vi se Sofi avsluta sin mening; Den som vinner är...



SMYGTITT


Här får ni lite bilder från mitt kommande uppdrag i Stylisterna.





TÄVLING



Och precis som vanligt är det priser från L'oréal Paris. Tävlar gör du HÄR.


SANDALER


Letar ni precis som jag efter sandaler att ha i vår och sommar? Jag älskar sandaler men vill inte lägga ner hur mycket pengar som helst. Här har ni ett tips, snygga sandaler från H by Hudson finns på Yokiono för 600 kr, ursprungligen 1200.





LÖRDAG

Den här helgen är jag en torris som jobbar och har mycket att göra så idag kommer mitt bloggande inte vara speciellt inspirerande skulle jag tro. Om det ändå berodde på sådant skoj som sker på bilderna nedan, men icke.





BONDAGE WARRIORS




Kom att tänka på Steven Kleins editorial Bondage Warriors från 2009. Kolla in den här.
Så snyggt.


LADY THIRTY INTERVJUAR MIG


"Niklas har väldigt mycket nytänk och är inte rädd för att testa nya kombinationer och har visat i programmet att han vågar."

Dessa fina ord kommer från Veckorevyns bloggare Lady Thirty som intervjuade mig tidigare i veckan. Resultatet hittar ni på hennes blogg! Och kolla in bilden hon illustrerat, ser ni vem det är? Mäkta stolt.






FRIDAY





Idag är det fredag, och löningsfredag dessutom! Jag känner att detta är en bra dag.



SAMPLE SALE


Idag klockan 08.00 började The Local Firms sample sale och håller på till lördag klockan 18.00. 50-70% discount.

Hagagatan 6
Fre 08.00 - 18.00
Lör 10.00 - 18.00
Endast Kontanter



VINN EN DESIGNERVÄSKA


Jag och Caroline, finalisterna i Stylisterna har fått äran att välja våra favorit-designerväskor, och just du kan vinna en av dom!
Jag valde Jil Sanders plastic bag i orange. Egentligen ville jag ha svart men den var svår att få tag på. Och Caroline valde Balenciagas motorcycle bag.

Gå in och tävla Girls 1st, tävlingen pågår till den 17 april!




HUM MOVING FACE PT. 2


Gud vad jag känner att jag blivit tråkig när det gäller min stil. När jag ser detta tänker jag fan va tjusig jag var då och ser ut som en tråkig mus just nu. Ändring måste ske! Ringer och bokar tid hos min frisör nu! (tänker upptill, kläderna är ju inte mina privata)



http://themovingface.com/



HUM MOVING FACE

Dom letade fashionistas världen runt och jag var med och representerade Sverige.
Detta gjordes 2010 och här är resultatet.




TÄVLING


Glöm nu inte bort att tävla om ett plagg från bellaobastian!
Maila ditt namn, ålder och adress till [email protected].
Tävlingen pågår till ikväll kl 22.00.




STYLISTERNA S01E18

Den mest nervösa dagen, eller avsnittet i mitt liv! Minns inte riktigt hur många dagar dagens avsnitt utspelar sig på. Men klart jag är i final!

En riktig tabbe med frisören dock. Jag fick inte ens plats i rummet och sa till produktionsbolaget att dom inte kan ta med den biten för jag praktiskt taget inte var där. Och dom gör det ändå! Klart att frisören inte minns mig när jag inte kom in. Elakt. Men whatever, nästa veckas avsnitt kommer säkert bli skitbra för det var väldigt kul att spela in dom!


UTFÖRSÄLJNING




Nu till helgen har Nikolaj d'Étoiles utförsäljning, alltså ett ypperligt tillfälle att skaffa sig en ny snygg skjorta eller annat för en billig peng.

Var: Narvavägen 30, T-bana Karlaplan
När: 25-27 Mars

Tidigare kollektioner och samples



http://www.nikolajdetoiles.com/

Vi ses där.


BLACK ACCESSORIES 5



Sandaler - Dior Homme
Ring - Maison Martin Margiela
Armband - Rick Owens
Halsband - Lanvin
Nyckelring - Tom Rebl


VOGUE HOMMES INTERNATIONAL




James Franco pryder Vogue Hommes International.


YESTERDAY




Igår kväll såg jag ut såhär när jag mötte upp min kompis Hanna och diskuterade framtida samarbeten. Hon är så himla kreativ så det kommer bli riktigt schysst.


STRICT AND WORN


Västerhaga 13 januari 1921



Tiden är 1920-talets början och dagen till ära äro Västerhagas inhysda ynglingar upställda för det årliga fotografiet iklädda klädskåpens finaste ull. Tätt ståendes uthärdar de kylan och drömmer sig bort i minnen av svunna tider i sina lyckliga barndomsdagar.


Rune Anskildsson och Bertil Tornvald är senast ankommna till barnhemmet och anlände båda till Västerhaga efter det nyss passerade årsskiftet efter att den barska vintern lämnat åtskilliga hushåll i armod. Rune och Bertil fann kvickt varandra och blev nära kamrater. Rune lämnades på barnhemmet av sin moder den 25 december 1921 med endast sin kappsäck som följeslagare.  Slipovern ROJ och shortsen ALEKS fick Rune i julgåva av sin faster dagen innan han lämnades på Västerhaga.


Bertil bär långskjortan RÅDGÄRD under sin veckade krage ANSGAR vilka han båda erhöll efter sin ankomst på barnhemmet då hans egna paltor var urvuxna sedan länge. Bertil hade aldrig i sin arma barndom fått bära klädesplagg i renaste ull som varken kliar eller sticks och sällan hade han känt något så ljuvt som torra yllesockor och hela skor. Bertil känner tacksamhet över att värma sin hand i den ljusgrå långskjortans ficka och den andra i Runes välkomnande hand.


Jag har även fått äran att lotta ut ett plagg från kollektionen! För att vinna ett plagg mailar du ditt namn, ålder och adress till [email protected]. Tävlingen pågår från idag 22/3 - torsdag 24/3 kl 22.00.



DAGENS



Solglasögon - Giuliano Fujiwara
Jacka - Beyond Retro
Skjorta - Bellaobastian
Linne - H&M
Byxor - Wrangler
Skor - Dr Martens


STYLISTERNA S01E17



Så var det dags för det 17e avsnittet av Stylisterna. Under denna utmaning freakade jag lite. Jag ville visa upp att jag kunde jobba med färger och ovanliga material som visade sig vara svårare än jag tänkt. Men resultatet blev bra till slut, fastän jag kan hålla med Helene om att de andras kläder var "snyggare", medans min var mer uppfinningsrik. Carolines klänning var lika fin i verkligheten som på tv, jag gillade hennes klänning skarpt! På torsdag bestäms det alltså vilka två som går till final och vem som åker ut... Vad tror ni?


PAKET


Häromdagen kom ett paket hem till mig.



Snälla bellaobastian hade skickat en lång fin skjorta till mig! Jag har en känsla av att det här är mitt nya favoritplagg.


DAGENS




Solglasögon - Giuliano Fujiwara (lånade av min kompis Robin)
Skinnpaj - Beyond Retro
Jeansskjorta - Wrangler
T-shirt - Beyond Retro
Byxor - Weekday
Skor - Dr Martens



STYLE FEVER




Jag och Katja fångades på bild av Style Fever igår. Jag hade aldrig varit inne på deras sida förut och jag blev positivt överraskad. Roligt att jag kände majoriteten av folket dom stannat på stan, och det var väldigt snygga inspirerande människor på bilderna. Bra sida! Kolla in själva här.

Här ser ni ju också min nya frilla!


TRUE COLORS


Jag blir alltid så chockad över mig själv när jag köper färgglada kläder. Som den här my little pony-färgade oversize t-shirten jag köpte igår. Den passar redan bra men kommer passa ännu bättre till jeansshorts i vår. Vad tycker ni? Too much?





FRÅGESTUND PT. 1


Hej alla! Jag har haft så mycket de senaste dagarna. Haft lite olika uppdrag som jag kommer blogga om, en intressant intervju och massor att tänka på. Nu vill jag bara sova. Men, här kommer i alla fall några svar på alla era frågor! Fler svar kommer..
Fråga: Hur kom dig sig att du sökte till Stylisterna? Vad tycker du om deltagarna och juryn i programmet? Är det någon av deltagarna som du fortfarande har kontakt med?

Svar: Jag sökte till Stylisterna för jag känner att styling är min grej. Jag har jobbat med kläder i flera år men just styling har intresserat mig länge så jag chansade och sökte. Ett rent karriärsdrag om jag ska vara ärlig. Juryn kan jag inte uttala mig så mycket om. Alla 4 var härliga charmiga människor, men för det mesta så var det ju inspelning och klart att dom inte fick bli polare med oss då hade ju deras jobb blivit jättesvårt. Alla var jättetrevliga och i programmet är dom ju "jury" och inte sig själva. Jag har kontakt med flera av deltagarna efter programmet, lite sms hit och dit, facebook-chatten, irl och så vidare.

Fråga: Bor du ensam? Och kan du visa bilder från din lägenhet?

Svar: Jag bor ensam. Har tänkt visa lite bilder från lägenheten ett bra tag, måste bara homestyla lite bättre haha.

Fråga: Hur lång och hur mycket väger du?

Svar: 185 cm lång, 65 kg tung. Eller lätt, har alltid varit smal fastän jag äter onyttigast i världen.

Fråga: Har du och Gustav Marklund haft något på g?

Svar: Haha, varför tror alla detta? Kan det bero på vårat alla hjärtans dag-skämt på facebook?

Fråga: Kan du berätta lite om din tatuering, när gjorde du den osv?

Svar: Jag har ju en klassisk döskalle på underarmen. Gjorde den kanske för 5 år sen. Ville göra något som alltid funkar och inte är en trend-tatuering för de håller aldrig i längden. Men döskalle har coola sjömän haft sen tatueringen uppfanns typ. Nu tänker jag inte ens att den finns där.

Fråga: Är du ihop med någon?

Svar: Nej jag är inte ihop med någon.

Fråga: Stämmer bilden som du tilldelats i programmet? Är du så lugn och håller du dig borta från onödigt tjaffs och skitsnack?

Svar: Jag känner igen mig själv ganska mycket ja. Är lugn och sansad när det behövs. Stylisterna var min arbetsintervju så klart jag försökte vara proffessionell. Men jag är absolut inte alltid lugn privat, och snackar skit gör jag säkert också. Men ingen är perfekt.

Fråga: Om du fick välja vem som helst som du fick styla, vem skulle det vara?

Svar: Lady Gaga. Hon är orädd, först med allt, fashion forward och kreativ. En drömklient.

Bjussar på en bild från när jag gick modell för The Local Firm på modeveckan. Något ni säkert inte visste att jag gjort?




KANAL 5 MODE



Jag och Gustav kommenterar Lady Gagas outfits för Kanal 5 Mode.


THE SCREAM




Jag gillar magtröjan! Har faktiskt en magtröja som ser likadan ut men aldrig använt, nu känner jag att jag vill ge den ett försök.

Modell - Jonathan Marquez
Fotograf - Willy Vanderperre
Styling - Panos Yiapanis



BLACK ACCESSORIES 4


Skor - Robert Clergerie
Väska - Thom Browne
Ring - Asos
Klocka - Hugo Boss
Handskar - Skingraft
Solglasögon - Ray Ban


STYLINGTIPS


Håller på knåpar och fotar lite stylingtips till bravardag.se. Jag måste säga att jag blev positivt överraskad av resultatet och ska nog sno ett av mina egna stylingtips redan i morgon! Här får ni en teaserbild på ett av mina tips. Postar hela artikeln här på bloggen så snart den publicerats.




TÄVLING



Styla dig efter veckans tema och skicka in din bild till oss. Bäst styling efter tema utses av Teresa Grundin och vinnaren vinner makeup-produkter från L'oréal Paris till ett värde av ca 3 000 kr.

Alla veckovinnare går också vidare till en final, en omröstning, där den som får flest röster av besökarna för snyggaste stylingen vinner makeup-produkter till ett värde av ca 10 000 kr.

Tävlar gör du här.


FÖRE




Vad är det som händer här? Jo jag får en helt ny frisyr av min kompis Anton på Noir. Resultatet kommer snart!


BLACK ACCESSORIES 3





Sandaler - Kris Van Assche
Skärp - Ann Demeulemeester
Väska - Giuliano Fujiwara
Nyckelhållare - Maison Martin Margiela
Boots - Rick Owens


STYLISTERNA S01E16



Senaste avsnittet av Stylisterna! Måste rusa till jobbet nu men skriver en text om avsnittet senare. Kul att ligga på topp i alla fall!


HALSBAND


Kolla in detta fina halsband från Chrishabana. Jag skulle gärna ha det till en armyskjorta eller liknande.




SIMA KORENIVSKI




Jag mailade min vän Sima Korenivski för att ställa några frågor. Som ni alla säkert redan vet är det hon som plåtat både min förra och min nuvarande profilbild här på bloggen.

Niklas: Hej Sima! Du är ju en fantastisk fotograf, hur och varför kom du dit du är idag?

Sima: Tack Niklas, vad snällt! Jag har fotat sen jag var tio år så större delen av mitt liv. Malcolm Gladwell har gjort en fantastisk studie som heter "Outliers: The Story of Success" där han kommit fram till att det krävs ca. 10 år, eller 10 000 timmar att bli en "sann expert" på något. För att bli bra behöver man inte lägga ner mer jobb än alla andra, man måste lägga ner MYCKET mer jobb än alla andra. Kvalificerar mig inte som en sann expert direkt, dock riktigt duktig och ganska framgångsrik. Så ja, ren och skär dedication och vilja blandat med ett analytiskt öga och kärlek för konst.

Niklas: Vad tycker du gör en bra fotograf?

Sima: Sann kärlek för konsten samt att alltid vilja göra något nytt och eget. Tycker även att man måste ha en stark egen point of view, vad har man annars att förmedla. Gilla att vara ensam. Vara stark och modig. Samt att kunna bara så mycket teknik som man behöver utan att alla bilder blir svarta och/eller suddiga!

Niklas: Har du några favoritfotografer?

Sima: Jag är otroligt nördig.. Jag älskar krigsfoton, speciellt från WW2. Vet inte hur mycket tid jag spenderat på internet med att kolla på ubåtar och typ albanska kungligheter. En favorit är George Kadish som tog otroligt vackra bilder från Kosvno ghettot. 

Niklas: Vilka är de roligaste och tråkigaste jobben du gör?

Sima: Jag tycker tyvärr att i princip allt är kul, det enda tråkiga är när jag inte får göra som jag vill eller måste följa vissa riktlinjer. Då tycker jag att man kan bygga en foto-robot istället!

Niklas: Har du något drömprojekt?

Sima: Fota riktigt stora fester i Paris, New York.. Franska, amerikanska Vogues t ex och få göra det precis som jag vill. Tills dess håller jag på med små drömprojekt, just nu fotar jag massa av mina vänner i min studio med en jätteliten analog point-and-shoot olympus. Bästa bilderna jag tagit i mitt liv!

Niklas: Slutligen, var kan vi ha sett dina bilder?

Sima: Fotar regelbundet för Rodeo samt flera av Stockholms bästa PR och event byråer så kanske lite överallt. Förhoppningsvis dock på en av mina utställningar!

Tack Sima!
För mer information gå in på hennes hemsida här.




LAUNDRY

Jag har 5 trappor ner till tvättstugan och 5 trappor upp igen. Så är det att bo i ett gammalt hus. Tänk då när man har flera maskiner att tvätta! Upp och ner, in i torkskåp slänga in nästa tvätt sen upp och ner igen.




Sen om man råkar vara lite tidig ner får man sitta ner och vänta, man orkar ju inte gå upp och sen ner igen 5 minuter senare. Ja som ni märker är jag lite lat när jag kan.



BLACK ACCESSORIES 2




Solglasögon - Ksubi
Plånbok - Rick Owens
Hatt - Oak black label
Armband - Rick Owens
Nyckelring - Marc Jacobs


DAGENS


FRÅGESTUND


Några av er läsare har bett om frågestund, så varför inte?
Ställ era frågor här i kommentarsfältet eller skicka era frågor till [email protected] med rubriken "Frågestund", så ska jag försöka svara på alla era funderingar!




BLACK ACCESSORIES 1



Tänkte att jag ska bli bättre på att klippa ihop och posta inspirationskollage.
Här har ni nummer 1 i Black Accessories.

Ring - Asos
Skor - Rockadelic
Handskar - Skingraft
Halsband - Asos



RING




Den här fina ringen hittade jag på loppisen i Södertälje härom dagen. Den är i tenn med en rödblå sten i mitten.



LINDEX KLEOPATRA


Här har ni resultatet från min plåtning med Lindex i senaste avsnittet av Stylisterna. Inspirationen var Kleopatra. Vad tycker ni? Gå in och rösta här.




STYLISTERNA S01E15



Nu är det ju bara 5 avsnitt kvar av hela säsongen. Hur sjukt är inte det!
Gud vad jag saknar de andra när man ser oss äta mat och prata om dagen. Det var ju det vi gjorde så fort kamerorna var av, åt och umgicks. I dagens avsnitt var ju jag med hur mycket som helst av någon anledning. Jag fortsätter att se ner på mig själv också märker jag. Jag vill bara gå tillbaka och slå till mig själv och säga sluta! Jag är inte så osäker i verkligheten, men i huset med all press och duktiga människor i huset hade man svårt att se sig själv som riktigt bra. Utmaningen vi hade i dagens avsnitt var riktigt kul och givande. Första tavlan jag lyfte upp ur påsen hade jag ingen aning om vem det var och fick panik, sen andra tavlan var ju en mer typisk avbild av Kleopatra och då pustade jag ut och blev glad. Om 3 dagar är det torsdag, då åker någon av oss ut. Jag vet vem dom röstar ut och jag vet vem Sofi tycker ligger på topp just nu!


MY LITTLE PONY


Jag vill ha med dig överallt!
Oak Black Label



SATURDAY NIGHT


Igår mötte upp några vänner och lagade vegetarisk pizza.




Något ni säkert inte vet är att jag varit vegetarian i 7 år av mitt liv. Är det dock inte längre.



Sen drack vi drinkar och snackade skit hela natten lång!



LOPPIS


Igår var jag på den där stora loppisen i Södertälje jag skrivit om tidigare. Ni var många som frågade var den låg och jag kunde inte förklara då jag inte har någon koll på Södertälje what so ever. Men nu vet jag! Den heter Nilssons loppmarknad och ligger på Uthamnsvägen 2.



Vad jag hittade bland detta krafset får ni se lite senare!



PÅ STAN



Träffade dessa söta tjejer på stan som kom fram och tog en bild tillsammans med mig. Åse, Anna, Ottilia och Frida hette gänget, men tyvärr bara 3 av dom på bilden då en av dom fotade.


SPOTLIFE




Kolla in veckans analys-kläder med Emmi och Niklas på Spotlife! Vilka plagg har vi helt skilda tankar om och vilket plagg tycker vi båda har billiga detaljer?



MUGLER FILM




Modell - Rick Genest
Musik - Lady Gaga


SEMLA


Försöker så gott jag kan att endast skriva en modeblogg för män. Vad jag har förstått så är det många som vill att jag bloggar mer allmänt om mode. Vem vet, det kanske utvecklas åt det hållet? Men ibland när jag inte känner att jag har något vettigt att posta kommer det lite inlägg som nedan här. Nu skulle man kunna tro att det är 7-eleven som gett mig unlimited med semlor för att säga det här men så är det inte. Tyvärr. Men jag är helt besatt av 7-elevens drömsemla!





Den ser inte mycket ut för världen men god är den. Ser ni inte hur jag njuter när jag tittar på den!



PROFILBILD 2


God morgon! Av alla röster här på bloggen och från vänner privat blev det till slut bild nummer två, plåtad av Sima Korenivski.


SMYGTITT




Titta vad jag hittade, en bild från inspelningarna av nästa avsnitt av Stylisterna. Här står jag och checkar av mitt under utmaningen. Såna här små checkar eller synkar har man flera gånger varje dag och då ställer inslagspoducenten ledande frågor som man svarar på samtidigt som man får med själva frågan i svaret så det låter som att man pratar rent allmänt om vad som händer. Ibland får man ju frågan; "Vilken tycker du det gick sämst för idag och varför?" Så svarar man snällt på frågan och sen klipps det ihop till att man sitter och snackar skit om någon. Det ni inte vet är att alla deltagare har svarat på ungefär samma frågor varje dag så egentligen har ju då alla snackat skit om varandra. Men det är ju inte skitsnack. Det klipps ihop till skitsnack. No hard feelings. Men det enda dom får ur en är såklart inte skitsnack, dom frågar vad man tänker, hur man tycker att det går osv. Lite som en bikt fast med 3 personer framför en som antecknar och filmar allt man säger och gör. Men det kan vara ganska skönt. Handlar nästa avsnitt om underkläder? Tycker mig skymta en bh längst fram till vänster i bild...



GIVENCHY


Jumpsuit från Givenchy för 10 000. Vem vågar? Inte jag i alla fall. Eller jag vill inte ens.




HEMMA


Det blev inget jobbmöte idag för jag är hemma sjuk. Jag tycker det är ganska långtråkigt att stanna hemma hela dagen men nu har jag ju faktiskt tid att svara på massa kommentarer på bloggen och styra upp lite stylingtips till en artikel.





FREDAG


God morgon allihopa! Eller god och god.. Jag är inte en morgonmänniska och det var länge sen någon av mina mornar var god. Men hoppas att era är! Nu ska jag iväg på ett jobbmöte.




TÄVLING



Tävla med Kanal 5 och L'oréal Paris!
Styla veckans outfit och vinn makeup-produkter för tusentals kronor!

Styla dig efter veckans tema och skicka in din bild till oss. Bäst styling efter tema utses av Teresa Grundin och vinnaren vinner makeup-produkter från L'oréal Paris till ett värde av ca 3 000 kr.

Tävlar gör du här.


TOPSHOP/TOPMAN FLAGSHIP STORE


På torsdag 17/3 är det exklusiv smygöppning för Topshop/Topmans nya flaggskeppsbutik i Stockholm. För er som missat detta, osa gör ni här.




CHEAP MONDAY SS11


Klippte ihop några favorit-looks från Cheap Monday ss11. Men är det något jag verkligen vill ha så är det sandalerna!


STYLISTERNA S01E14



Så min kära läsare har det blivit dags för avsnitt 14 av Stylisterna. I dagens avsnitt får en person gå på Elle-galan och resten vinklas som att dom är jätteavundsjuka. Nämen nästan. Carro var skitsnygg på galan och klart hon förtjänade att gå, precis som jag skrev i mitt sms till henne. Jag blev bara väldigt utmattad och rädd för att åka ut och gick och la mig och sov bort lite ångest. Och ingen åkte ut idag! Spännande! Kul för övrigt att jag inte verkar kunna ta en komplimang, allt bra som sägs till mig vänder jag till negativt haha.


PROFILBILD


Jag har så sjukt svårt att bestämma mig för vilken min nya profilbild här på bloggen ska bli.
Kan ni hjälpa mig?

1.

2.
3.


Vilken tycker ni av dessa tre? Kommentera och hjälp mig.



BYLINE



Allt som händer på tv är ju inte alltid sant som vi fått erfara. Men detta var faktiskt sant. Bildbevis:



En dag har jag förhoppningsvis en egen byline på mig själv.
Hint hint all those magazines out there.



PREVIEW


Här får ni en liten smygtitt på min plåtning tillsammans med Sima Korenivski.





VOGUE HOMMES JAPAN # 6


Steven Klein x Nicola Formichetti



Vogue Hommes Japan vol. 6


HAIR

Just nu är jag så sjukt osäker på mitt hår och min frisyr. Ska jag spara ut det, klippa av allt, färga det eller blondera utväxten, ha det uppåt eller neråt? På bilderna här har jag det neråt vilket jag aldrig har. Vad tycker ni?





GOOD MORNING




Trötta killen kilar till jobbet nu. Hörs sen!


WAITING FOR THE FALL


Ni minns Torpedo som jag skrev om förut? Nu har videon till deras låt Waiting for the fall kommit! Kolla in den, jag tycker den är jättesnygg!




RING


Endast 10 £ på topman.com. Taget!





STYLISTERNA S01E13




Jag blir så glad när jag tittar på programmet och ser Frida och Sofi prata om vad dom tycker är ens goda egenskaper och vad man gjort bra!
Kul att titta på programmet och se hur rädd jag var för Sofi. Det var ju aldrig så att jag faktiskt var rädd för henne, det handlade väl mer om en stor respekt och att hon tillsammans med juryn ska bestämma min framtid. Nu är jag inte alls rädd för henne så ni vet. Tvärtom! Nu ska jag hoppa in i duschen och kila iväg till ett möte!


SUNDAY



Är det kallt ute kan man väl lika gärna ta på sig en somrig Bahamas-keps.

Efter en intensiv helg är jag jättetrött och måste i säng nu, för i morgon har jag ett väldigt viktigt möte. Kan berätta mer om det senare. Och förresten, missa inte nytt avsnitt av Stylisterna i morgon, plus ny tävling!


WITH NIGHT COMES THE DARKNESS




TRADERA


Ibland kan jag inte hålla mig från att köpa kläder, fastän jag vet att jag aldrig kommer använda dem. Som den här äkta Yves Saint Laurent-blusen. Vad ska jag med den till? Den är väldigt snygg och jag har ju seriöst inte plats för mer kläder i mitt hem.. Så jag lägger upp den på Tradera så får en kvinna någonstans i Sverige bli den nya lyckliga ägaren.



Tror ni någon vill ha den?

http://www.tradera.com/YSL-Yves-Saint-Laurent-Blus-auktion_163002_129002894



SÖNDAGSLUNCH




Mmm sushi!


HERCULES





PIC


Postar en bild ni inte sett förut. Dagens outfit från 1/3.




YSL


Här får ni smygkika på vad jag ska lägga upp på Tradera i helgen. Vad tror ni att det är?




LINNE


Det här linnet köpte jag igår.



Stort, slappt och bra.


NU


Just precis nu vill jag bara lägga mig i sängen och sova bort bakfylleångesten. Vad gjorde jag igår? Jag minns nämligen att jag skrev autografer utan att ens ha en auograf, så jag kluddade över med massa hjärtan. Om jag träffade någon igår och inte var fantastic ber jag om ursäkt.


BREAK




Jag tycker det är skönt att man kan börja vistas utomhus nu. Att man faktiskt vill gå ut och ta en kopp kaffe på rasten. Vet att jag måste klippa mig och så vidare men det pratar vi inte om nu.


BLEECKER ST.



Igår hade jag en plåtning med den fantastiska Sima Korenivski i hennes studio. Resultatet dyker upp här på bloggen inom en snar framtid. Kolla in hennes hemsida HÄR.


ASOS BLACK SS11



Några godbitar finns det! Kolla in resten av kollektionen HÄR.


STYLISTERNA S01E12



Och jag klarade mig ännu en gång!

Det här var inte min bästa vecka enligt mig själv, men skönt att höra att juryn ändå har bra saker att säga om mig. Dock tycker jag att det var väldigt konstigt under överläggningen att Kajsa fick ta skulden för underskriften vi glömde, det var minst lika mycket mitt fel då vi jobbade i ett team.
Att springa runt på stan stressad som en idot, med ett kamerateam bakom dig är inget att rekommendera, fastän det nu i efterhand var väldigt kul.

TÄVLING



Tävla med Kanal 5 och L'oréal Paris!

Styla dig efter veckans tema och skicka in din bild till oss. Bäst styling efter tema utses av Teresa Grundin och vinnaren vinner makeup-produkter från L'oréal Paris till ett värde av ca 3 000 kr!

Alla veckovinnare går också vidare till en final, en omröstning, där den som får flest röster av besökarna för snyggaste stylingen vinner makeup-produkter till ett värde av ca 10 000 kr!

Tävlar gör ni HÄR.


RELEASEFEST

I morgon torsdag kommer ni hitta mig på kåken då mina vänner i Torpedo spelar live på Aplace releasefest.


Hoppas vi ses där!


TVÄTT


Igår kväll tvättade jag massa. Generellt gillar jag att tvätta. Gillar tanken på att kläderna blir rena och luktar blommor. Men ibland tycker jag att det är så sjukt tråkigt. Speciellt på arbetsdagar, då känner jag liksom att jag jobbat hela dagen och inte orkar sätta igång och "jobba" med hemmet så fort jag kommer hem. Jag tvättar alltid på kvällen, är det någon som gillar att kliva upp tidigare för att hinna tvätta? Söndag är den perfekta tvätt och städdagen tycker jag.


Min fantastiska tvätt-outfit. Dr Martens och skinnjacka tillsammans med mjukiskläder.


VOUGUE HOMMES JAPAN #6




10 Mars

Foto - Steven Klein
Styling - Nicola Formichetti
Modell - Daisuke Ueda



MORNING


Nu kilar jag till jobbet!


Jag är verkligen inte en morgonmänniska.


DÖDSSYNDERNA


Libresse är en av sponsorerna av Stylisterna. I avsnitt 7 tolkade vi de 7 dödssynderna och nu kan man titta på bilder och läsa en intervju med oss deltagare på Libresse facebook-sida.


JACKETS


Jag har blivit tillfrågad här i bloggen att posta något om mina bästa köp. Jag gillar så mycket kläder på olika sätt så jag postar lite i taget. Idag tänkte jag dela med mig av några av mina favoritjackor här hemma.


Militärgrön bomberjacka med militärpatches på ryggen.


Svart Levi's denimjacka


Halvlång skinnjacka med pälskrage


Denimjacka med ärmar i skinn. "Already a legend" på ryggen.


Mörkröd mockajacka


Klassisk skinnjacka i bikermodell


Militärjacka


Fejkpälsväst med skinndetaljer


Svart bomberjacka


Fodrad denimjacka




STYLISTERNA


Här
kan ni rösta på era favorit-looks från gårdagens avsnitt av Stylisterna.
Vem blev snyggast? Sätt dina betyg.


HUNTER



Väst - Beyond Retro
Tröja - H&M Herr Trend
Byxor - Weekday
Halsband - Second hand, med en touch av Marc by Marc Jacobs-ring


CONTROLLED RESTRAINT


Svenske modellen Oscar Spendrup och Wael Sersoub i senaste numret av Hysteria magazine.



Plåtat av Rokas Rach, styling av Mervyn Boriwondo.


RSS 2.0