LADY GAGA - BORN THIS WAY



Mode eller musik? Vilken kategori ska man lägga den i? Nåväl, här har ni Lady Gagas musikvideo för Born this way.


STYLISTERNA S01E11



Här hade vi faktiskt haft lite ledigt över julen, ni kanske ser att jag har klippt håret? Jag kände mig helt ärligt ur fokus den dagen, all julmat och släkt hade fått mig att tänka på annat. Övergången från soliga Norrland till att bli instängd i ett hus och tävla om ett jobb igen tog lite tid. Kritiken jag fick från juryn förstod jag verkligen och tog den till mig. Jag minns att jag var så sjukt nervös hela den veckan då jag faktiskt fick min första dåliga kritik från juryn i dagens avsnitt. Men det var bra, deras kritik väckte tävlingsmänniskan i mig igen.

Och ja just det! Jag vet vad Quetzala heter nu. Hon var jättetrevlig och lätt att arbeta med. Jag kollade upp henne så fort jag fick tillgång till internet. (vi hade inget internet eller tv i huset så vi levde verkligen i vår egna lilla värld)

En grej till. Man har ju sett runt om internet på bloggar och kanal 5 osv att många tittare har reagerat mycket starkt över vad vissa i programmet sagt, gjort eller inte gjort. Jag vet att vissa av deltagarna har fått ta emot skit på våra personliga bloggar och på kanal 5's hemsida. Visst, alla kan inte gilla alla. Men jag vill att ni ska veta att ingen av oss 10 stylister har något otalt med varandra. Vi hade jättekul med varandra i huset, speciellt eftersom vi inte hade internet eller tv så hade vi bara varandra. Detta är en tv-produktion och självklart vinklas det för att skapa drama. Jag själv har ju sett mig själv säga saker som jag blivit chockad över, men det beror ju på att dom inte tagit med det jag sagt före och efter. Självklart är det svårt att veta detta då man inte varit med i produktionen, men försök att tänka på det innan ni tänker dåliga tankar om någon av deltagarna för jag lovar er, alla deltagarna är jättefina människor.


STRICT AND WORN




bellaobastians höst/vinterkollektion 2011 är en hälsning från det tidiga 1900-talets svenska barnhem, välklätt med en känsla av slitet, urväxt och nött. Ull från en svensk gedigen leverantör värmer de föräldralösa barnen om vintern och nu vill de förtälja sin historia om sitt anspråkslösa leverne. 

Följ Västerhagas karaktärer och låt dig introduceras för AW11 kollektionen samt ta chansen att vinna plagg ur den samma!

Varje tisdag med start den 1 mars kommer 5 utvalda bloggare att presentera var sin karaktär från Västerhaga och ge sina läsare chansen att erhålla utvalda plagg ur kollektionen! Veckans blogg hittar du på bellaobastians facebooksida!


KEPS


Känns väldigt gjort men känns som att jag vill ha den ändå.


Så fort jag känner mig ful i håret tar jag på mig en huvudbonad.

Keps - Fifth avenue shoe repair 695 :-


SUNDAY

Nu ska jag på bio! Vet inte vad vi ska se ännu, ser egentligen mest fram emot allt godis och läsken.


Bjuder på en dålig webcambild.


SECOND HAND COWBOY



Hatt - Beyond Retro
Skjorta - Myrorna
Halsband - Beyon Retro
Skärp - Beyond Retro
Byxor - Beyond Retro REMAKE


INSPIRATION

Armband - Givenchy. Lammskinnsväst - Haider Ackermann.
Halsband - Givenchy. Byxor - Rick Owens.
Plånbok - Gareth Pugh

SANDALER


Har hittat ännu ett par sandaler jag skulle vilja ha i sommar. Dessa kommer från Burberry Prorsum om kostar ca 4 900 kr.


PREVIEW



Kan bjuda på en liten förhandstitt av vad som komma skall i Stylisterna på måndag. Enjoy!


LÖRDAG


Nu är det lördag morgon och jag ska precis kila iväg till jobbet! Känner mig något afrikanskt inspirerad idag med turban och stort halsband. Iklädd helsvart dock, så "Africa goes Swedish minimalism" kanske.


Ni skymtar pyttelite av min lägenhet i bakgrunden.


Här ser ni halsbandet som jag skrev lite snabbt om härom dagen. Vad tycker ni?


HEELS


"Transtrender" och androgyna modeller är inget nytt och det välkomnar vi, leve mångfalden! Men vad tycker ni egentligen om dessa herrskor?

Rad Hourani
Rick Owens

Jag gillar verkligen att det kommer mer och mer intressanta herrskor, har alltid tyckt att herravdelningen ser jättetråkig ut när man tittar på skor. Finns ingen lag på att herrskor ska vara låga och damskor höga. Om jag fick välja skulle jag välja Rick Owens, frågan är om jag skulle kunna gå i dom?


SOFO NIGHT


Igår var det Sofo night på Beyond Retro Åsögatan.
Det vill säga öppet sent med 10 % rabatt, en gång i månaden.


Fantastiska Simon och Angelica var såklart på plats i butiken.


Jag började såklart gräva bland kläderna. Halsbandet jag har på mig är ett nyfunnet fynd. Bloggar om det i ett annat inlägg för nu måste jag verkligen springa!

L'ORÉAL LOOKBOOK


Här har ni en bild på min styling från gårdagens avsnitt av Stylisterna. Gå gärna in och rösta HÄR.



Makeup: Teresa Grundin
Styling: Niklas Lundqvist


KAFFEPAUS


Jag är en av många i Sverige som tycker om kaffe. En kaffe på morgonen är liksom min start på dagen. En vanlig latte är min favorit bland alla sorters kaffe. Vad är er start på dagen?




TORSDAG


Sitter på jobbet i min nya mockaskjorta. Vad tycker ni om den?



Mockakeps - Beyond Retro
T-shirt - Acne
Mockaskjorta - Beyond Retro


TÄVLING

Veckans tema: Rock!

Tävla med Kanal 5 & L'oréal Paris.
Styla veckans outfit och vinn makeup-produkter för tusentals kronor.

Tävlar gör du HÄR.

STYLISTERNA S01E10



"I vissa fall tycker jag att jag är bättre än Carro."
Sen klipper dom bort att jag fnissar och säger "Men vi vissa fall tycker jag att Carro är bättre än mig." Typiskt TV!

DAGENS DIY


Do it yourself!
Läderhårband. Blev inspirerad av Ann Demeulemeester SS10.



Sjukt enkelt. Såhär gjorde jag:
Köpte ett brett plastläderskärp second hand, det kryllar av dem i butikerna. Klippte av till önskad längd och sydde ihop igen bara. Svårare än så är det inte.

50 kronor kostade hårbandet att göra. Billigt och bra.

THE FAHRMANS STYLING



I senaste numret av Veckorevyn kan ni se systrarna Fahrman visa upp vårens hetaste modetrender. Personligen kanske jag inte tycker det var den bästa stylingen jag sett. Här ovan kan ni se en video från Kanal 5 Mode där jag och Gustav kommenterar uppslaget.

Dom har alltså inte stylat sig själva.

Ps. Frida klev aldrig i bajs, men det var nära många gånger.

IPHONE


Jag blev bestulen på min iphone för några veckor sedan och idag fick jag äntligen en ny.
Mitt liv är komplett igen!




COR SINE LABE DOLI

Kolla in vilka fina flugor! Dom är gjorda av keramik i det italienska märket Cor sine labe doli. Lite roligare än en vanlig klassisk fluga. Cirka 1 200 kr.

TISDAG



Jag och Sandra jobbar på.
Idag har varit en bra dag. Arbetsdagen gick snabbt och var rolig som vanligt. Hittade en riktigt snygg mockaskjorta och ett halsband som ni ska få se snart. Nu ska jag ner på stan och träffa Josefin för tisdagshäng!



THE CITY




Denna låt gör mig så glad just nu. Känns som en sommaranthem. Patrick Wolf - The City. För er som inte lyssnar på Patrick Wolf kanske ni känner igen honom från denna Burberryreklam?


BLUE STEEL


Såhär såg jag ut hos min kompis Katja häromdagen. Slog på blue steel posen så fotografen darrade till och det blev oskarp. Tror att hela min outfit är second hand förutom t-shirten som är från Acne.

JIL SANDER


SS11
Älskar färgerna.

GAMES & RESTRICTIONS


Games and Restrictions, Candy, Twilight and Guns. Plåtat av Steven Klein, modefotografen som även gjort Lady Gagas video till Alejandro. Bilderna är från Arena Homme+ från 2008.




CHANEL KONDOMER




Har googlat runt ett tag för att ta reda på om detta är sant eller ej. Men det verkar som en bluff? Tydligen skulle de kosta 279 dollar om de finns..


JEREMY SCOTT FÖR SWATCH


Jeremy Scott kommer släppa en klockkollektion för Swatch senare i år.



Kollektionen kommer bestå av 3 klockor i begränsad upplaga. Är det någon ni gillar? Jag är ju verkligen en smyckeskille men klocka har jag aldrig haft.

SAINT MARTINS


Det är alltid lika kul när eleverna från Saint Martins visar i London. Visningen var för 2 dagar sen men det var över 200 looks att kolla igenom. De är alla så begåvade och jag blir riktigt inspirerad. Kolla in visningen här. Postar några av mina favoriter så länge.

Pietro Franch

Sasu Kauppi

Pier Wu

Kolla även in damkläderna, de är minst lika fina!


STYLISTERNA S01E09

Stylisterna säsong 1 avsnitt 9
Den här veckan i huset var riktigt rolig. Just det att vi fick ett riktigt jobb och jag tyckte att det var kul med prov om jag ska vara ärlig. Modehistoria är något jag alltid varit intresserad av och jag var bara tvungen att vinna!
Jag längtar till nästa avsnitt!

PIZZA


Den här pizzan har jag hängt med idag. Ser kanske inte så god ut men det var den. Trist att den inte finns längre


GÅRDAGEN


Igår blev det dans på Arkitekthögskolan hela natten till folk klev upp och åt frukost. Sånt gillar jag.


RIVER VIIPERI


River Viiperi gör en snygg editorial för TO2W.


Än hur intressanta och inspirerande modetidningar kan vara så prenumererar jag faktiskt inte på någon. Vill ni veta varför? Jag blir nämligen så avundsjuk på de snygga kläderna och vackra modellerna. Jag blir t ex avundsjuk på att River här är jättesnygg i sitt nagellack och läppstift. Jag skulle inte vara snygg i det.


Bobrikoff

Jag har länkat till henne förut och jag gör det igen, för hon är så fin och bra. Kolla in Hanna Rubins fotoprojekt där hon portträtterar artister, konstnärer och allmänt kreativa människor i tyllkjol.

http://bobrikoff.hannarubin.com/



Kanal 5

I fredags var jag på Kanal 5 och spelade in lite olika grejer. En filmsnutt har ju redan lagts upp på Kanal 5 och mer kommer! Efter all tid framför kamerorna i Stylisterna-huset och intervjuer man gjort börjar jag verkligen trivas framför kameran. Hoppas på mer!







Ja vem är det som blir sveriges nya topp-stylist?

Gårdagen

Igår var vi hos Hanna och drack massa rödvin. Ungefär hälften av vinet hamnade på golvet då Hanna bor på en båt där det tydligen kan vara lite svårt att hålla balansen ibland. Idag har jag jobbat och varit allmänt seg i huvudet. Det tänker jag ändra på genom att åka och träffa samma gäng för lite drinkar nu.



Billy Bride


Kolla in dessa grymma custom made ringarna på http://www.billybridejewelry.com!


Kanal 5 Mode



Jag och Gustav kommenterar förra veckans melodifestival-outfits på Kanal 5 Mode.

Silver acc




1. Topman.com
2. Vivienne Westwood
3. Seven London for Asos
4. Topman.com
5. Topman.com
6. Weekday

Tävla med Kanal 5 & L'oréal Paris





Styla dig efter veckans tema och skicka in din bild till oss. Bäst styling efter tema utses av Teresa Grundin och vinnaren vinner makeup-produkter från L'oréal Paris till ett värde av ca 3 000 kr.

Alla veckovinnare går också vidare till en final, en omröstning, där den som får flest röster av besökarna för snyggaste stylingen vinner makeup-produkter från L'oréal Paris till ett värde av ca 10 000 kr.

Tävlar gör du här: http://kanal5.se/web/guest/stylisterna/tavling


Ryggsäck

Beyond Retro har fått in dessa fantastiska ryggsäckar i skinn. Och det bästa av allt med dom är att dom är gjorda av gamla skinnjackor. En remake helt enkelt. De finns i många färger från svart till röd.



Jacka

Hittade denna jacka idag. En rödbrun mockajacka med inkainspirerade detaljer. Ganska boxig och lite bomberjacka i modellen. Vad tycker ni? Jag har inte köpt den ännu men den ligger undanlagd i mitt namn.






Jag gillar den fastän det är mycket färg, jag kanske helt enkelt inte är så svart som jag tror? Tänker att den skulle passa perfekt när det blivit några grader varmare utomhus.

Topman Sheer

Topman har en liten online exclusive-kollektion vid namnet Sheer just nu.
Den består av 4 transparenta tröjor i olika modeller. Kolla in den här, är det någon du gillar?



Kläderna kostar mellan 160-280 kronor om min valutaomvandlare är korrekt. Det var ju inte alls dyrt.


Stylisterna s01e08


Stylisterna säsong 1 avsnitt 8

I dagens avsnitt skulle vi alltså styla en bylinebild på Sofi Fahrman för Sofis mode. En grej som inte togs med i avsnittet över huvud taget var att vi dagen innan även hade plockat ut ett plagg som vi tyckte representerade Sofi och presenterade det för henne på plåtningen. Det var även sjukt mycket väntan denna dagen. Vi satt som nervösa rädda små djur och väntade, och väntade.. Inget fel med väntan och det är klart det blir det under en produktion men just denna dagen var det extra jobbigt eftersom vi skulle få jobba med Sofi, man satt verkligen och funderade och analyserade ihjäl sig under dagen. Men när jag väl kom in till studion kändes allt bra igen, Sofi är härlig att jobba med fastän hon inte fick säga någonting alls om de kläder man valt.
Det var jättetråkigt att Gustav åkte ut i dagens avsnitt, jag och Gustav blev bra vänner i huset och har umgåtts en del sen inspelningarna slutade. 

Något jag tycker är tråkigt är att jag är med mindre och mindre för varje avsnitt som går? Jag vet ju att jag gjort bra ifrån mig på de utmaningar vi haft hittils, och det vore ju kul om ni fick se det också. Känns som att det blivit svårare att bilda sig en uppfattning om mig?

Styling Sofi Fahrman

Här har ni en bild på min styling med Sofi Fahrman för Sofis mode. Ni kan även gå in här och betygsätta min outfit. Jag ber om ursäkt för den dåliga kvalitén på bilden. En bättre bild finns ju i avsnitt 8 av Stylisterna och faktiskt på framsidan av Sofis mode nr 2/2011!



Jag kommer lägga upp avsnitt 8 av Stylisterna senare idag. Jag tycker det vore kul att kommentera avsnitten så ni får veta lite mer om hur det gick till på inspelningarna. Varje dag filmade vi i snitt 10-12 timmar som sedan klippts ner till ca 20 minuter, så ni kan tänka er hur mycket mer som hände i huset..


Gaygalan

I måndags bjöd en vän med mig på gaygalan. Jag satt och åt middag med några vänner när smset kom, en timma innan galan skulle börja. Jag var på väg att banga då jag inte skulle hinna byta om till något passande, men ingen var ändå där för att kolla på mina kläder. Hoppas jag. Jag hade aldrig varit på gaygalan förut och måste säga att jag blev positivt överraskad. Festen efteråt var nog en höjdare, men jag var alldeles för trött och åkte hem vid 2-tiden.

Judit och Judit
Mona Sahlin tackades av med stående ovationer
September
Björn Ulvaeus i sin gamla Abba-dräkt
Jag och Christine Meltzer

Dagens

Idag var jag ändå ganska färggrann.



Stickad tröja & jacka: Beyond Retro

Inspelningar

På fredag ska jag till Kanal 5 för lite inspelningar.
Resultatet kommer ni få höra/se inom kort!



Ring

Vid det här laget vet ni nog redan att jag är galen i ringar. Kolla in den här godingen, vill ha!



Carolyn Massey for ASOS 1160 kr

Boys of Milan & Paris


Kolla in Boys of Milan & Paris FW2011 av Justin Wu.


Fynda second hand

Idag tog jag en tur i en av Stockholms second hand butiker för att se hur lätt det är att fynda designerkläder. Med ett tränat öga och lite tålamod hittar man lätt många plagg som skulle kostat tusentals kronor. Här är några av de märken jag hittade.







Var inte rädd om loggan ser annorlunda ut jämfört med idag. Precis som alla företag ändras loggor genom åren, t ex gamla märken som Chanel och Lanvin.
Är du osäker på om ett plagg är äkta eller ej kontakta personalen för hjälp, det finns även mycket fejk ute i second hand butikerna.

(jag passade även på att fynda en ysl-scarf i present till en vän)



Nattens



Jacka - Beyond Retro
Skärp - Beyond Retro
Byxor - Whyred
Skor - Dr Martens

Häng

Igår hängde jag och Gustav. Vi drack vin och fotade varandra som bloggare gör.



Jag försökte mig även på Gustavs signaturpose.

Acne

Ni kommer ihåg min ring från Acne med den röda glas-stenen? Nu har dom släppt fler ringar och jag ska köpa den med blå sten också. De kommer matcha perfekt på fingrarna.




Silverbyxor

Kollade igenom alla röda mattan-bilder från gårdagens Grammy Awards. Fanns en hel del att säga om många.. Jag är inte den som bestämmer vad som är fult eller snyggt men förlåt mig Ricky Martin, det här var fult. Vad tycker ni?



Lämna över silverbyxorna till de 14-åriga pojkbanden.

Stylisterna s01e07



Stylisterna avsnitt 7 säsong 1

Gaga arrives

Gaga kommer till Grammys i ett ägg. Hett.

Bubblare

Kul att vara bubblare nr 1 i kategorin mode man på Bloglovin!


Sparks

Jag tycker att ni ska kolla in det Londonbaserade märket Sparks. Dom mixar klassisk brittisk design med åttiotalsinfluerad volym och unika skärningar. Funderar starkt på att beställa hem den här jackan. Vad tycker ni om den?



Burgers

Alltså detta är inte en matblogg men jag gillar ju verkligen mat! Om mättnadskänsla inte fanns skulle jag äta dygnet runt, vägen till mitt hjärta går definitivt via magen. Kolla in vad jag gjorde igår, halloumi-burgare med friscobröd, finhackad lök, dressing, senap och chilisås. Och massa halloumi såklart.



Blir ni sugna eller blir ni äcklade?


Grammy Awards

Ikväll är det Grammy Awards och jag vill verkligen titta. Vad kommer alla ha på sig? Vem kommer ha bästa live-framträdandet och vem kommer floppa? Kanal 9 sänder galan med start klockan 02 i natt.


Inspiration från svart till vitt

Jag gillar ju svart och grått väldigt mycket. Och jag vet att jag inte är ensam om det i detta avlånga land. Här kommer några riktigt bra och billiga tips! Snittpriset på plaggen ligger kring 200-300 kronor. Alla plaggen är från asos.com's egna märke Asos.


ASOS svart draperad cardigan

ASOS optisk skjorta

ASOS jersey leggings

ASOS svart t-shirt

ASOS keyhole solglasögon

ASOS svart kraglös skjorta

ASOS djupt ringat linne

Asos svart ryggsäck

Dagens



Stickad tröja, H&M.
Cardigan, Weekday.
Väst, Beyond Retro.
Byxor, Wrangler.


Lookbook

Här har ni en länk till min Lookbook.nu om ni är nyfikna. Är inte superaktiv där men några gånger i veckan försöker jag logga in. Gå in och hypea och bli fans så hittar jag er med!

http://lookbook.nu/user/619289-Niklas-L


Vernissage

Var på en vernissage ikväll där bl a min kära vän Katja Reimers ställde ut.
Här följer lite bilder..


Fifth Avenue Shoe Repair

Kolla in Fifth Avenue Shoe Repairs nyheter!


Dr Martens

Igår köpte jag ett par skor. Det blev dessa Dr Martens som kommer vara perfekta i vår.




Ringar

Så här såg mina fingrar ut igår.



Från vänster: Ring från Svenskt tenn, loppisfynd för 60 kr. Etno-ring köpt på Tradera för 50 kr. Klackring från Weekday 100 kr. Gris-ring från Dadas diamonds 800 kr. Ring från Acne 400 kr.

Gårdagen

Här har jag min favoritsjal på mig. Den är jättestor och går att ha på många olika sätt.
T ex som turban, halsduk, huva mm...

Born this way

Som alla andra bloggar världen över postar jag också Lady Gagas nya singelomslag.
Jag gillar att hon vågar spela på fulsnygghet, och naken med taggar i hyn blir Lady Gaga hetare än nånsin. Fastän hon visserligen alltid är naken och uttrycker en alternativ skönhet funkar det igen, igen och igen. Vad tycker ni?



Born this way släpps i morgon fredag.

Stylisterna s01e06

Stylisterna säsong 1 avsnitt 6

Acne x Thierry Lasry

Då jag inte hunnit gå på stan den senaste tiden undrar jag, har dessa solglasögon kommit ut i butikerna ännu? Har nämligen längtat efter dessa sen första gången jag såg dem.




Acne i samarbete med Thierry Lasry


Stylisterna Kostymförrådet



Här har ni min styling från senaste avsnittet av Stylisterna. Min uppgift var att "plocka en tidstypisk 30-talsoutfit. I den ska ingå ett plagg med skört, något med slejf och någonting paisleymönstrat."


Rodeo.net

Det här gjorde min dag! Va kul att min blogg uppmärksammas!
Tack BuzzRodeo.net.




Om ni inte ser kommentaren så står det:

Deltagare i Stylisterna som startade en blogg i samband med att programmet började spelas in. Smart PR-trick eller välbehövligt bidrag inom manligt modebloggande?


Svans

Blev inspirerad av min vän Caroline som har en röd rävsvans på väskan.
Hittade denna lilla svans på Beyond Retro idag för ynka 99 kronor. Kan det vara tvättbjörn?
Den hamnar nog på en väska, eller kanske på bikerjackan?


Vintageguide

Här kommer min lilla vintageguide jag gjorde för Kanal 5 Mode.

Grönt är skönt

Jag blev inspirerad av Whyred aw/11:

Och köpte denna:


Bestulen

Sa det i ett annat inlägg men skriver nu ett eget inlägg om att jag blivit bestulen på min iphone så ni vet. Jag vet inte när jag får en ny mobil eller lånetelefon så just nu går jag inte att nå på mobilen. Ni som vill något får skicka mail, kontakta mig på facebook eller komma och hälsa på mig på jobbet.

Loppisfynd



Köpte denna ring på loppisen igår.
Den kommer från Svenskt tenn och jag betalade endast 60 kronor. Ett riktigt fynd!


Stylisterna s01e05

Stylisterna säsong 1 avsnitt 5

Loppis

Idag var jag på en gigantisk loppis i Södertälje! Har hört om denna loppis länge men idag var första gången jag var där. Det fanns mycket schyssta grejer men jag köpte bara en liten sak! Den får ni se i morgon.


Där fanns till och med ett fik så man kunde ta en paus under shoppingen.

Gårdagen


Här blandas det gin & tonic.


Josefin


Jonas och Katja pratar om Jonas nyinköpta Pink Floyd t-shirt.


Siri


Skabbig kille

Hade en asskön kväll med mina vänner igår kväll. Dock slutade kvällen klockan 5 på morgonen då jag märkte att jag blivit bestulen på min iphone. Har skickat iväg polisanmälan och pratat med försäkringsbolaget idag och förhoppningsvis ska jag inte vara utan telefon länge till. Men det är verkligen jobbigt att inte ha sin mobil!


Svt Debatt Melodifestivalen



http://svtdebatt.se/2011/02/tv-stylisterna-le-kids-chica-stil-kommer-leda-dem-till-finalen/

Alla har vi sett hur Melodifestivalen utvecklats genom åren till det mer visuella, hur festivalen gått från stillastående sångare i radio till eldsprutande muskorta klänningar på bästa sändningstid i tv. Bara de senaste åren vi sett hur kläderna spelat större och större roll i tävlingen. Vi minns exempelvis Linda Bengtzings tre klädbyten på 3 minuter, After Darks otroliga scenkläder och Charlotte Perellis bildeffekter i rutan, där hon själv var filmad i svartvit medan bakgrunden var filmad i färg.

Första intrycket är ju det viktigaste, och här har artisterna bara 3 minuter på sig, så all förståelse och kredd till dessa tappra försök att övertyga tittaren. Om det är bra försök eller ej är en helt annan diskussion. Kanske behövs 5 universitetspoäng i schlagermode? Det är ju ett mode som inte har någonting gemensamt med catwalkens trender.

Kläderna har stor betydelse för ett framträdande i Melodifestivalen och vi säger som Lady Gaga; ”I need music for my fashion and I need fashion for my music”.

Läs artikeln där jag och Kajsa kommenterar de tävlandes presentationsvideos:
http://svtdebatt.se/2011/02/tv-stylisterna-le-kids-chica-stil-kommer-leda-dem-till-finalen/



Torpedo

Jag vill passa på att göra reklam för Torpedo och deras kommande singel "Waiting for the fall" som är min absoluta favoritlåt just nu! Att 2 av killarna dessutom är kollegor till mig gör att jag nästan blir starstruck dagligen på jobbet numera. Singeln och videon släpps officiellt den 14e februari. Håll koll på detta band! 

Waiting For The Fall [Single Version]

Gårdagens



Cardigan: Beyond Retro
T-shirt: Acne
Byxor: Wrangler
Kängor: Beyond Retro

Stylisterna s01e04

Säsong 1 avsnitt 4

Kanal 5 Mode

 

Idag spelade jag in en liten grej om vintagemode för kanal5.se/mode.
Kolla in vad jag har att säga nästa vecka!

Friends

Mötte upp mina nära och kära vänner för lite mat och öl igår. Dessa kids har jag verkligen saknat då det var ett tag sedan vi sågs.


Askfat

Köpte ett askfat igår. Inte för att man får röka hemma hos mig utan bara för att det var så fint!



Gamla stan

Tog en promenad i Gamla stan.
Sällan man besöker de vackra kvarteren. Kan bero på alla turister..


Lunch


Sushi på stan med min kära vän.


Whyred aw 11

Var på Whyreds visning igår och såklart glömde jag kameran i allt kaos. Så denna bilden är lånad. Jag gillade en hel del plagg så det ska bli spännande att se hur många som kommer komma ut i butik. Mycket färg som vi sett på alla visningar till hösten tycker jag är spännande då jag inte riktigt är den färggranna killen, men jag blir intresserad.


RSS 2.0